Sidor

torsdag 2 augusti 2012

Kollektionssammanfattning: China glaze, The Wizard of Ooh-Ahz returns

Så var det dags då att sammanfatta den här kollektionen, The Wizard of Ooh-Ahz returns. Alla med mer eller mindre glitter i skira baslack, inte alltid jelly dock.

Jag har reflekterat över en eller ett par saker när jag har lackat med den här kollektionen under veckan. Dels den bedrövligt rinniga formulan som alltför oftast hamnat i nagelbanden, men ännu mer över vilka lack man uteslutit ur kollektionen. Var är Scarecrow? Var är Wicked witch? Hade verkligen velat se de lacken. Att döpa ett lack till Good witch och sen sätta ett frågetecken efter (Good witch?) funkar inte för mig. Det är fortfarande lika rosa som den goda häxan Glinda. Ett grönt jelly med lite svarta glitter däremot, där skulle vi snacka Wicked witch! Och att Scarecrow som Dorothy skulle sakna mest inte får något lack och Cowardly lion får två - ja, det är ju bara orättvist!

Men, nu är det som det är med den saken, nu ser vi vad jag har tyckt. Snyggast först och sedan i fallande ordning. Precis som vanligt alltså.













Nu har jag inga fler fulla eller nästanfulla kollektioner att visa er, så nu börjar det där jobbiga med att välja lack igen varje gång jag ska lacka om. Jag vill också passa på att tacka Lilla E för att hon hjälpt mig välja ordningen på de lack jag har visat den här vecka. Tack snuttis!