torsdag 2 augusti 2012

Kollektionssammanfattning: China glaze, The Wizard of Ooh-Ahz returns

Så var det dags då att sammanfatta den här kollektionen, The Wizard of Ooh-Ahz returns. Alla med mer eller mindre glitter i skira baslack, inte alltid jelly dock.

Jag har reflekterat över en eller ett par saker när jag har lackat med den här kollektionen under veckan. Dels den bedrövligt rinniga formulan som alltför oftast hamnat i nagelbanden, men ännu mer över vilka lack man uteslutit ur kollektionen. Var är Scarecrow? Var är Wicked witch? Hade verkligen velat se de lacken. Att döpa ett lack till Good witch och sen sätta ett frågetecken efter (Good witch?) funkar inte för mig. Det är fortfarande lika rosa som den goda häxan Glinda. Ett grönt jelly med lite svarta glitter däremot, där skulle vi snacka Wicked witch! Och att Scarecrow som Dorothy skulle sakna mest inte får något lack och Cowardly lion får två - ja, det är ju bara orättvist!

Men, nu är det som det är med den saken, nu ser vi vad jag har tyckt. Snyggast först och sedan i fallande ordning. Precis som vanligt alltså.

Nu har jag inga fler fulla eller nästanfulla kollektioner att visa er, så nu börjar det där jobbiga med att välja lack igen varje gång jag ska lacka om. Jag vill också passa på att tacka Lilla E för att hon hjälpt mig välja ordningen på de lack jag har visat den här vecka. Tack snuttis!

6 kommentarer:

 1. Dorothy och Ruby är finast, tycker jag!

  SvaraRadera
 2. Formulan på den här kollektionen är fan väldigt vattnig över lag! Helt galet konstigt faktiskt. Dorothy är i alla fall min favorit av gänget!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vattnigare än vatten nästan. :)

   Radera
 3. Jag har bara två av dessa, Dorothy Who och C-c-courage. Dorothy Who är riktigt fin medan jag inte är så förtjust i C-c-courage. Good witch, Cowardly Lyin och The Ten Man tycker jag är rent ut sagt fula, gillar inte alls finishen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, blev lite besviken där. Hade hoppats på lite mer tryck i guldet i CL och så hade jag ju överhuvudtaget hoppats att TTM skulle vara silver och inte vitt. Men men...

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!