Sidor

fredag 31 augusti 2012

Holofredag: Kleancolor, Chunky Holo Fuchsia

Holofredag! Woop woop! Om det inte vore för att jag sitter hemma med ond hals och är lite småfebrig och matt i kroppen så skulle det vara riktigt trevligt att få ta sig en välförtjänt helg efter skolan idag. Nu blev den här fredagen mest lite tråkig. Alltså visar jag något ganska tråkigt också.


Det krävs lite mer än att döpa ett lack till någonting med holo för att det verkligen ska vara holo. Det här är mer opaliserade runda flakes som simmar runt i en mycket svagt rosafärgad bas. Jag valde att lägga det över gårdagens svarta Camelot och då är det inte rosa någonstans. Jag ser det mer som rött glitter som någon gång ibland lyckas skifta över i gult, orange och grönt. Det kan ju förvisso vara snyggt, men jag är ändå oimponerad.


Jag målade på två lager av CH Fuchsia. Till fördelen hör väl att det var lättapplicerat och att glittren/flaksen sprider ut sig fint och ganska jämnt på nageln. Till nackdelarna hör att det är segtorkat, luktar tamejfan förskräckligt illa (sötsliskigt och kemikaliskt - katterna flydde) och att det inte alls ville samarbeta med mitt vackra svarta. Det är alltså inte tipwear jag har, man får sällan det av att sova. Hela härligheten har krympt och det är ju så fult!


Matchar med en randig servettbox i papp med ränder i olika färger. För att den stod i fönstret jag fotograferade i och jag skiter så fullkomligt i det här lacket att jag inte ids leta upp något roligare.

Betyg 2/5