Sidor

fredag 10 augusti 2012

Holofredag: A England, Dragon

Vad gjorde du för 20 år sedan? Själv blev jag mamma för första gången. Det betyder alltså att jag, så fort jag skrivit klart det här inlägget, ska gå och fixa tårta, baka lite mer kakor och städa hus för att vi ska kunna ta emot släkt och vänner. Grattis Stora J!


Tillbaka till bloggens ordinarie program. Det är ju ändå holofredag idag. Hade jag inte lovat Cactus att vänta lite med att visa upp hennes egenfrankade Spectrum-kollektion så hade ni fått se något därifrån idag.
Nu blir det istället gröna Dragon från A England, det sista hololacket från The Legends-kollektionen. Och visst är det drakgrönt, jag kan dessutom mycket väl tänka mig att drakar skulle glittra och glimra så där om de fanns på riktigt. Holot är scattered, men ack så vackert. När det inte faller sol på naglarna ser holot gyllene ut. Snyggt som fasiken mot det gröna.


Frånsett att jag gjorde ett hållfasthetstest på blött nagellack mot bordskant med ringfingret (bordet vann), så är det två lager lack här, toppat med Seche Vite. Ringfingret har några fler lager för att reparera skadan, men som synes är det ingen nyansskillnad, så två lager täcker utmärkt. Formulan är så där A England bra som jag gillar. Kanske att jag tyckte att det var aningen tjockt, men det var inte besvärligt att lacka med på något sätt.


Ett lack som heter Dragon matchas bäst mot en drake. Eller... Jo, det är en dinosaurie, men ni förstår vad jag menar. Pysslad av Lilla E i skolan och lätt transportskadad på vägen hem. Inte riktigt rätt grön, men en drake är en drake. Och så är den söt.

Betyg 4/5