Sidor

fredag 3 augusti 2012

Holofredag: Depend #2034, Laurel green

För dåligt väder för holo, tänkte jag. Sedan såg jag en solglimt och slängde mig över hololacken i varje fall. Gissa om det fanns någon sol sedan? Självklart inte. Då är det bra att holot syns ändå. Undrar bara hur det skulle bli om jag fick sol på det? Frikking amazing antagligen.


Lilla E fick hjälpa mig välja även idag och tyckte jag skulle ta ljusgröna 2035, eller Laurel green, för den är "mer somrig". Mamma hör och lyder. Färgen är en gultonad ljusgrön som påminner mig om pistageglass. Och så holo på det. I massor. Jag ser det utan problem även i vanligt grått mulet inomhusljus. Scattered förvisso men finfina regnbågar.


Som vanligt med de här holosarna så är de skira i formulan. Fyra lager har jag här. Det är på inga sätt svårlackat, det där kladdet på ringfingret är resultatet av en aning för mycket färg på penseln. Handhavandefel med andra ord, och inget jag skyller på lacket. Inga problem alls att måla på många lager om man håller dem tunna och låter dem torka till någon minut innan man drar på nästa.


Grönt alltså. Har massor av gröna saker i trädgården. Äpplen till exempel. Om en dryg månad kommer de vara goda också och inte bara fina att titta på. Undersidan av äppelträdets blad har dessutom nästan rätt färg.

Betyg 4/5. Jag tycker jag får en tendens till hummerhand av det här...