fredag 3 augusti 2012

Holofredag: Depend #2034, Laurel green

För dåligt väder för holo, tänkte jag. Sedan såg jag en solglimt och slängde mig över hololacken i varje fall. Gissa om det fanns någon sol sedan? Självklart inte. Då är det bra att holot syns ändå. Undrar bara hur det skulle bli om jag fick sol på det? Frikking amazing antagligen.


Lilla E fick hjälpa mig välja även idag och tyckte jag skulle ta ljusgröna 2035, eller Laurel green, för den är "mer somrig". Mamma hör och lyder. Färgen är en gultonad ljusgrön som påminner mig om pistageglass. Och så holo på det. I massor. Jag ser det utan problem även i vanligt grått mulet inomhusljus. Scattered förvisso men finfina regnbågar.


Som vanligt med de här holosarna så är de skira i formulan. Fyra lager har jag här. Det är på inga sätt svårlackat, det där kladdet på ringfingret är resultatet av en aning för mycket färg på penseln. Handhavandefel med andra ord, och inget jag skyller på lacket. Inga problem alls att måla på många lager om man håller dem tunna och låter dem torka till någon minut innan man drar på nästa.


Grönt alltså. Har massor av gröna saker i trädgården. Äpplen till exempel. Om en dryg månad kommer de vara goda också och inte bara fina att titta på. Undersidan av äppelträdets blad har dessutom nästan rätt färg.

Betyg 4/5. Jag tycker jag får en tendens till hummerhand av det här...

10 kommentarer:

 1. Tycker att det är förbaskat vackert. Och nu blev jag sugen på äpplen också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte mina äpplen bara - sura som f*n några veckor till. *talar av erfarenhet*

   Radera
 2. Det är ett otroligt fint lack, hummerhand eller inte. Jag gillar Laurel green för den lite grå tonen i det som skiljer den från många andra lack i samma ljusgröna, bleka, liga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grå ton? Det har jag inte tänkt på men det har du ju alldeles rätt i. :) Just det som gör det lite speciellt.

   Radera
 3. Vilken härlig grön färg! Håller helt med om äppelbladen, färgerna ser nästan exakt lika ut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Upptäckte det först när jag såg bilderna, jag var alldeles för fokuserad på äpplet, men det var verkligen en bra matchning av mig. Om än omedveten. :)

   Radera
 4. Laurel Green är himla fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket nöjd med att jag lyckades roffa åt mig ett. :)

   Radera
 5. Såå vackert! Måste testa min flaska snart! Man får passa på och njuta av holosar innan höstmörkret kommer och det blir svårt att hitta bra ljus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Holo är ju verkligen riktiga sommargodingar!

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!