Sidor

fredag 24 augusti 2012

HoloFredag: Cactus' Nail Polish, Polonium (Alfa versionen)

Holofredag! Hurra! Och för första gången på länge kan även jag känna att det är skönt att det är helg efter några intensiva dagar på skolan.
Och jag hann hem och måla om naglarna idag också, mellan regnskurarna. Även idag föll valet på ett av lacken från kommande Spectrum-kollektionen från Cactus. Just det här lacket skiljer sig lite från det ni kommer kunna köpa sedan, då Cactus arbetat om formulan på det. Det är mer opakt i hennes version, som hon kallar beta-versionen, och färgen skiljer lite, beta-versionen drar mer åt blått tydligen.


Polonium är det lacket jag tycker minst om i Spectrum-kollektionen. Jag är inte så överförtjust i turkost nämligen. Däremot tycker jag att det här är en väldigt vacker turkos, för att vara turkost. Dessutom har jag för mig att det var den här färgen som knuffade ut orange från turlistan. Jag hade mycket hellre haft ett orange holo...
Jag tycker även att regnbågarna är lite av det mesigare slaget i det här. De blir aningen mer scattered och jag upplever hur det liksom drunknar i grundfärgen.


En av de saker jag anmärkte på gällande det här var att jag tyckte det var lite väl skirt, men det har som sagt Cactus rättat till nu. I min version krävdes det 5 tunna lager första gången jag lackade med det. Idag tog jag lite flödigare lager och då räckte det med tre. Att jag fick jaga solstrålar vid golvet är inte lackets fel på något sätt.


Matchar idag med en katt från samlingen. Har ingen aning varifrån jag fått den. Men den är prickig och prickarna har samma färg som mitt Polonium.

Betyg 3/5