Sidor

lördag 4 augusti 2012

Del Sol, Starry night

Jag kommer mest låta er titta på bilder idag. Jag har valt Del Sols lack Starry night som manikyr för helgens festligheter. Del Sol skiftar färg i uv-ljus, allra tydligast blir det så klart i direkt sol.

Inomhus är det här guldglitter i en klar jellybas. Jag har tre lager lack på bilderna. Formulan var lite besvärlig och blev värre ju längre jag kom i lackandet. Tjoknade till riktigt rejält och kändes ibland som om den var klumpig. Har en del lack i nagelbanden, men så länge jag är inne syns inte det.

Inomhus

Inomhus

Inomhus
Jag matchar de gyllene glittren med en gyllene uggla som älskade maken fick i studentpresent av sin grekiskt boende moster.

Så går vi utomhus då, ut till solgasset. Jag var milt sagt skeptisk till att det skulle bli någon vidare värst färgskiftning på det här, men tji fick jag. Det blir mörklila. Med prismatiskt glitter. Och så ser det galet kladdigt ut också.

Utomhus

Utomhus

Utomhus
Blomman har säkert ett namn men det är inget jag känner till i varje fall. De växer i massor på vår gräsmatta och är lila, det är ungefär allt jag vet. Om någon av er vet, så får ni gärna upplysa mig om det.

Betyg 3/5. Det är helt klart snyggare utomhus. Inomhuslooken skulle jag helst ha velat ha som layering eftersom man ser min sju-hu-hukt missfärgade nagel genom glittren. Men att det var så besvärligt att lacka med drar ner betyget så trots att det var roligt så är det inte roligt.