måndag 13 augusti 2012

Del Sol, On fire!

Skaffade mig två färgskiftande lack från Del Sol och här är det andra. Även det med ganska så stor färgskillnad beroende på om man är ute i solen eller inne och slösurfar på datorn. 

On fire! börjar som ett persikorosa jellylack med glitter i rött och silver. Jag målade på två lager. Struntar högaktningsfullt i att jag har VNL galore. 

Inomhus

Inomhus

Inomhus
 Matchar med en liten rosa ros som Stora J fick av mina svärföräldrar på födelsedagen. Väldigt söt liten sak, som hon lämnat på övervåningen så att jag kan få njuta av den.

Går vi utomhus skiftar lacket färg och blir en lila jelly med rött glitter. Inte lika mörkt lila som Starry night, men ändå lila. Jag hade för mig att det skulle bli mörkare rött så jag kanske är en liten anings besviken på just det. Det här lacket föredrar jag faktiskt i inomhusläget.

Utomhus

Utomhus

Utomhus
 Matchar utomhusversionen med Lilla E:s hand och hennes fluffiga kjol. Ibland vill den lilla raringen ha samma nagellack som mamma, då gäller det att passa på.

Betyg 3/5. Är väl inte överentusiastiskt, men det var kul att testa. Kommer troligtvis inte blir fler Del Sol för min del dock.

6 kommentarer:

 1. Även om jag inte drabbas av akut köpsug är det väldigt coolt med så stora färgskiftningar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det har ju sin tjusning, men...

   Radera
 2. oh men jag gillade det allt bäst ute ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har sin tjusning det med, men det är ju inte rött...

   Radera
 3. Mja... Inte min kopp te i någon version men det bytte åtminstone färg ordentligt så plus för det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var ju mest nyfiken på om det verkligen funkade och det gjorde det ju. Men det är ju inte överdrivet roligt, det är det ju inte.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!