Sidor

onsdag 15 augusti 2012

Ciaté, Stiletto

Om man har en älskad make, som jag har, och man frågar denne vad man ska måla om naglarna i för färg, och denne älskade make precis har klippt gräsmattan, ja då får man till svar att man ska måla grönt och sedan matcha med den nyklippta gräsmattan. Nu kan ni få gissa vad det är för motiv på sista bilden.

Att det då hade förekommit önskemål om att få se Stiletto gjorde ju inte saken sämre. Stiletto it is! Min första bekantskap med Ciaté Paint Pots. Men jag kommer bara säga Ciaté för orka liksom...


Stiletto är en härligt grön skapelse, så där mitt emellan en kräm och en jelly. Den täcker nästan som en kräm men har ändå jellyns glasblanka finish och känns lite som att få gelégodis på naglarna.
Färgen är en mellangrön skönhet med gul underton. Jag tänker på mossiga stenar och skuggig skog när jag ser det. Och grön Fruxo.


Det täcker med tre tunna lager fast jag ser ju att jag missat en fläck. Jaja, man kan ju inte vara på topp varje dag. Penseln var för övrigt en trevlig bekantskap. Platt men inte för bred, och spänstig. Flaskan upplever jag dock som lite vobblig. Var orolig för fall över vardagsrumsbord, och då hade jag blivit lite sur. Den höll sig dock på rätt köl, men det är ju inte den mest stabila skapelse jag sett.


Klart jag matchade mot den nyklippta gräsmattan! Han ville ju det, min sötnos.

Betyg 4/5