Sidor

onsdag 22 augusti 2012

China glaze, Re-fresh mint

Små fluffiga moln på en blåsommarhimmel är söta små saker. Stora gråa regniga grejer som skymmer solen däremot - inte lika stor favorit. Särskilt inte när man vill ah bra ljus att fotografera hololack i. Det blir alltså kräm idag med, fastän jag hade planerat att bära Cactus vackra blå Boron idag på min första skoldag på 15 år. Så blev alltså inte fallet. Attans!


Och bara för att chocka kroppen valde jag pastell! What the... Re-fresh mint har stått länge otestat nu. Jag vet inte riktigt vad som flög i mig när jag köpte det. Och vad har det för färg egentligen? När jag hör mint tänker jag grönt, men det här tycker jag är blått. Möjligen att jag kan gå med på turkost. En sak är klar i varje fall, det passar inte på mina händer. De ser illskära ut. Osnyggt.


Lackningen i sig överraskade mig dock. Jag hade laddat från tårna och förberett mig på ett klistrigt lack som skulle kräva 4 lager. I stället fick jag ett ganska så lättlackat lack och jag målade två lager. Ett av dem ganska så flödigt, men ändå. Med Poshé över torkade det hyfsat fort också. Visst är det lite kritigt så där som pasteller ofta är och första lagret var randigare än ett par pyjamasbyxor, men det jämnade ut sig rätt så bra.


Hade en flaska pepparmyntolja i kylen att matcha med. Undrar när jag köpte den och till vilket syfte? Säkert något julgodis. Hoppas det var gott.

Betyg 2/5. Inte särskilt roligt va?