onsdag 22 augusti 2012

China glaze, Re-fresh mint

Små fluffiga moln på en blåsommarhimmel är söta små saker. Stora gråa regniga grejer som skymmer solen däremot - inte lika stor favorit. Särskilt inte när man vill ah bra ljus att fotografera hololack i. Det blir alltså kräm idag med, fastän jag hade planerat att bära Cactus vackra blå Boron idag på min första skoldag på 15 år. Så blev alltså inte fallet. Attans!


Och bara för att chocka kroppen valde jag pastell! What the... Re-fresh mint har stått länge otestat nu. Jag vet inte riktigt vad som flög i mig när jag köpte det. Och vad har det för färg egentligen? När jag hör mint tänker jag grönt, men det här tycker jag är blått. Möjligen att jag kan gå med på turkost. En sak är klar i varje fall, det passar inte på mina händer. De ser illskära ut. Osnyggt.


Lackningen i sig överraskade mig dock. Jag hade laddat från tårna och förberett mig på ett klistrigt lack som skulle kräva 4 lager. I stället fick jag ett ganska så lättlackat lack och jag målade två lager. Ett av dem ganska så flödigt, men ändå. Med Poshé över torkade det hyfsat fort också. Visst är det lite kritigt så där som pasteller ofta är och första lagret var randigare än ett par pyjamasbyxor, men det jämnade ut sig rätt så bra.


Hade en flaska pepparmyntolja i kylen att matcha med. Undrar när jag köpte den och till vilket syfte? Säkert något julgodis. Hoppas det var gott.

Betyg 2/5. Inte särskilt roligt va?

8 kommentarer:

 1. Känner du inte för att ha det längre så finna jag ;D hahah

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror nog jag behåller just det här, men troligtvis kommer jag sortera ut ett likanade till min blivande blog sale. När jag nu kommer mig för att ta itu med den...

   Radera
 2. Jag älskar den här färgen! Min är tyvärr lite jobbig att måla med, men så fin att det är värt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är väl inte jätteförtjust, men jag har ju fulare lack i samlingen.

   Radera
 3. Vad har du börjat plugga för nåt?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag går teaterpedagog på en folkhögskola, så "plugg" är kanske en mer korrekt beskrivning. Helt ny utbildning så jag är försökskanin. :)

   Radera
 4. Teaterpedagog lät riktigt kul! Kan man jobba som typ lärare på Estitisk efter man pluggat färdig eller vad för jobb kan man ha?

  Färgen är förresten i mina ögon riktigt fin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njä, för att undervisa på gymnasienivå behöver man lärarlegitimation och hela kittet, vilket bara högskolor/universitet kan utfärda. Men leda grupper, visst. Jag tänker mig mer att jag får extra verktyg till min yogalärarroll. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!