Sidor

måndag 6 augusti 2012

China glaze, Raspberry festival

Känner mig synnerligen oinspirerad idag, vilket är synd med tanke på vilket vackert lack jag har att visa upp. Jag är faktiskt så pass oinspirerad att jag inte snyggar till den här manikyren trots att den ser hemsk ut på vissa naglar. Jag gjorde nämligen misstaget att lacka igår kväll, fastän att jag var trött som en björn. Jag orkade alltså inte vänta till det hade härdat klart innan jag gick och lade mig. Det blev lite fult av det.


Raspberry festival är ett rött lack med rosa glassflecks. Så underbart vacker färg och det där rosa blänket i det ger det där lilla extra. Jag älskar rött, ibland glömmer jag hur mycket jag älskar det. Då är det trevligt att bli påmind av en sådan här skönhet.


Jag målade på tre lager av det här. Jag är dock inte helt säker på att alla de tre lagren behövdes. Jag hade det ganska mörkt omkring mig när jag målade så jag var osäker på täckgraden. Jag målade ganska tunna lager så då tyckte jag att tre lager kunde vara lagom, men det kanske var okej redan efter ett eller två lager. Osäker på det som sagt. Hade inga problem med formulan utan det var väldigt lättlackat och snällt. Torktiden var ju dock sådär tydligen. Jag tror nämligen att jag orkade vänta 20 minuter i varje fall från det jag lade på Poshé tills jag nattade mig själv. På den tiden borde det ha härdat så pass att det inte skulle bli väldiga hack i det, men inte då. Fast det kanske bara var 10 minuter, och då är ju allt mitt fel.


Om jag sminkar mig idag kommer jag använda det här välmatchade läppglanset från Chanel. Det har nummer 134 och jag köpte det på en rea. Det är allt jag vet.

Betyg 5/5. Inte lacktes fel att jag var trött.