måndag 27 augusti 2012

Cactus' Nail Polish, Magnesium (Alfaversionen)

Ett snabbt litet inlägg innan jag piper iväg till skolan. Egentligen skulle det här gått upp redan igår, men kombinationen tjock moln och kass dator (behöver en ny å det snaraste) gjorde att det var så seeeeeegt igår att jag gav upp.
Här är i varje fall Magnesium i sin Alfa-version. Cactus har bearbetat även det här. så det är inte 100% likt, men nästan.


Jag skyller även helhjärtat på de där tjocka molnen att ni inte får se det här lacket i all sin hologlans. Nog för att holot syns bra även i mulet, men det är mycket svårare att fånga på bild. Allt det som ser ut som silverglitter på mina bilder är alltså holo. Mycket fina regnbågar mest hela tiden, även om jag tycker att det är tydligare i vissa andra lack i kollektionen. I övrigt är det trevligt grönt och jag gillar!


Jag använde mig av två flödiga lager. Torktiden är snabb och den lite matta ytan avhjälps med blankt topplack som dessutom framhäver holot ännu mer.


Matchar med en grön ljuslykta från Ittala. Bröllopspresent som ingen katt har dängt i golvet. Än.

Betyg 4/5

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Visst är den! Lite pistageglass sådär. :)

   Radera
 2. Ska bli spännande att se om jag lyckas lägga vantarna på detta:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste du absolut försöka med, jag tror du skulle älska den. :)

   Radera
  2. Tro mig, jag ska göra vad jag kan för att få tag på ett ex:)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!