Sidor

onsdag 11 juli 2012

Orly, Melt your popsicle

Stackars min lilla kamera visste inte vad den skulle ta sig till riktigt när jag slängde fram Melt your popsicle framför linsen. Den fick skrämselhicka och allvarliga problem med att hitta fokus och ljusstyrka. Med det i åtanke blev ju bilderna riktigt bra, men inte heller idag får jag fram rätt färg - det lyser.


Här har vi en neonorange liten skönhet som får trafikkoner att ställa sig rodnande i skamvrån. Det är fullkomligt fnattigt! Lilla E provade lacket samtidigt som jag och valde att lägga på ett av Kleancolors Chunky holos. Det hade inte en chans. Bleknade och dog orangedöden, är vad det gjorde. Ni förstår att jag gillar det här va? Det är orange. Det är neon. What's not to love?


Mycket lättare att lacka med än Glowstick, men även här är det skirt. Jag nöjde mig efter det tredje lagret idag, för jag tror inte det hade gjort så värst mycket mer för opaciteten med fler lager. Lite VNL kan jag leva med. Fick inte riktigt samma gummikänsla här heller, som jag upplevde med Glowstick, det har mer av jellyformula och sköter sig tämligen exemplariskt. Som brukligt är med neoner torkar det till en plastmatt yta som enklast avhjälps med blankt topplack.


Och vad matchar man ett knallorange lack med? Jo, en knallorange grej. I det här fallet min mina hårförälskelse, Tangle teezer. Reder ut tovor skonsamt på en håröm stackare som mig själv, och är förvånansvärt skön att borsta håret med. Det är en utredningsborste alltså. Jag köpte min från Eleven.

Betyg 4/5. Jo - för även om jag älskar så är det inte riktigt hela vägen till få-dåndimpen-och-kippa-efter-andan-kärlek här.