Sidor

måndag 23 juli 2012

Orly, Buried alive

Lovade att jag skulle avsluta några påbörjade kollektioner den närmaste tiden. Först på tur står Dark Shadows från Orly som jag köpte hela kollektionen av för att jag älskar Tim Burton. Och Johnny Depp. Jag har inte ens sett filmen. Jaja - jag har gjort konstigare saker.


Buried alive är kanske inte det snyggaste lacket i lådan - vid första anblicken i varje fall. Jag antar att det ska vara jordfärgat eftersom det är i jord man oftast begravs. Första lagret fick dock mig att tänka mer på sådant jag hittar i kattlådan. Att det kunde bli vackert kaffebrunt med guldglitter med bara ett lager till anade jag inte. Jag trodde jag skulle avsky det - det gör jag inte.


Nu nöjde jag mig inte med två lager utan målade på ett tredje. Jag är ganska så mycket ovän med Orlys pensel som jag anser vara alldeles för lång och sladdrig för att ge ett fint resultat. Den är rätt dålig på att sprida ut sig i och med detta och inte ens mina minimini-lillfingernaglar fixar den i ett enda svep, som de flesta andra penslarna gör. Att just den här penseln dessutom bjöd på spretiga strån gjorde inte saken bättre direkt. Så med tanke på hur svårt och jobbigt jag tycker det är att hantera penseln så kan ni ju gissa att formulan är kanon. Lacket hamnar där jag vill och flyter ut fint. Och med snabbtorkande nagellack är det torrt på ett kick!


Jag tycker alltså att det här lacket är kaffefärgat, och till kaffet är det gott med en kaka. Däremot vet jag inte om jag tycker alla de här fyllda kakorna som Ballerina spottar ur sig är så värst roliga. I det här fallet Ballerina Kladdkaka. Föredrar att baka en riktig kladdkaka själv, alla gånger.

Betyg 4/5

Nu ska jag snöra på mig skorna och ge mig ut i pissvädret på en joggingrunda. Det finns inga dåliga väder och allt sånt där.