måndag 23 juli 2012

Orly, Buried alive

Lovade att jag skulle avsluta några påbörjade kollektioner den närmaste tiden. Först på tur står Dark Shadows från Orly som jag köpte hela kollektionen av för att jag älskar Tim Burton. Och Johnny Depp. Jag har inte ens sett filmen. Jaja - jag har gjort konstigare saker.


Buried alive är kanske inte det snyggaste lacket i lådan - vid första anblicken i varje fall. Jag antar att det ska vara jordfärgat eftersom det är i jord man oftast begravs. Första lagret fick dock mig att tänka mer på sådant jag hittar i kattlådan. Att det kunde bli vackert kaffebrunt med guldglitter med bara ett lager till anade jag inte. Jag trodde jag skulle avsky det - det gör jag inte.


Nu nöjde jag mig inte med två lager utan målade på ett tredje. Jag är ganska så mycket ovän med Orlys pensel som jag anser vara alldeles för lång och sladdrig för att ge ett fint resultat. Den är rätt dålig på att sprida ut sig i och med detta och inte ens mina minimini-lillfingernaglar fixar den i ett enda svep, som de flesta andra penslarna gör. Att just den här penseln dessutom bjöd på spretiga strån gjorde inte saken bättre direkt. Så med tanke på hur svårt och jobbigt jag tycker det är att hantera penseln så kan ni ju gissa att formulan är kanon. Lacket hamnar där jag vill och flyter ut fint. Och med snabbtorkande nagellack är det torrt på ett kick!


Jag tycker alltså att det här lacket är kaffefärgat, och till kaffet är det gott med en kaka. Däremot vet jag inte om jag tycker alla de här fyllda kakorna som Ballerina spottar ur sig är så värst roliga. I det här fallet Ballerina Kladdkaka. Föredrar att baka en riktig kladdkaka själv, alla gånger.

Betyg 4/5

Nu ska jag snöra på mig skorna och ge mig ut i pissvädret på en joggingrunda. Det finns inga dåliga väder och allt sånt där.

12 kommentarer:

 1. Snygg för en brun ^^
  Ballerinas "Marängswiss" är faktiskt goda! Prova dem istället :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har jag gjort. Gillade inte dem heller. ;)

   Radera
 2. Inte för mig, men det var snyggt för att vara ett brunt lack! Matchade kakan bra med :)

  SvaraRadera
 3. Den var snygg! Med vädret som jag har här utanför mitt fönster nu känns den alldeles lagomt höstig och mysig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis vad jag kände! Är det "höst" ute kan jag lika gärna ha det på naglarna.

   Radera
 4. Snyggt! Man blir nästan lite höstsugen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tydligen kan man ha det på sommaren också. Beror ju liksom på hur sommaren är... ;)

   Radera
 5. Men... suck. Jag resten av kollektionen tror jag, men hoppade det här. Det ångrar jag förstås nu, för jag tycker det var riktigt fint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag funderade också på att hoppa över det här. Sedan drabbades jag av måste-ha-hela-kollektionen-syndrom och för en gångs skull gjorde kanske inte det så mycket.

   Radera
 6. Jag gillar verkligen detta, ska plocka fram min flaska igen när det blivit höst. Älskar skimret!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Överraskande snyggt tycker jag. Men jag håller med om att det mer är en höstfärg. Tycker jag hela kollektionen är faktiskt.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!