onsdag 25 juli 2012

Orly, Beach cruiser

Jag har ännu en Orly-kollektion att avsluta, nämligen Feel the vibe, deras sommarkollektion med mestadels neoner. Jag saknar det vita Dayglow (men vill nog ha det trots allt) men anser att 5 av 6 lack kan räcka för att jag ska få göra en kollektionssammanfattning. Jag ska bara visa upp de jag verkligen har först.


Näst sist ut blir neonrosa Beach cruiser. En riktigt galen neonrosa som mina bilder inte alls gör rättvisa, som vanligt. Om/när jag skaffar ny kamera ska jag måla naglarna med lila, neon och hololack och kolla upp noga om kameran fixar de varianterna. Om inte - inget köp. Eller så får jag gå en fotokurs.


Vad man däremot kan se på mina bilder är hur överjävligt det här var att lacka med. Tjock, kletig formula som gärna lägger sig i vallar. Går man över samma ställe med penseln två gånger blir det bald spots som ser ut som kratrar. Jag målade tre lager, sedan orkade jag inte mer. Som vanligt med neonlack torkar det matt, och det torkar fort som attan, så någon chans att det skulle jämna ut sig under topplacket fanns således inte. Det ser riktigt fult ut.


Saker jag gör för mina bloggläsare. Går ut på den smällheta asfalten barfota (silly me) för att matcha med den rosa nyponrosen som av någon outgrundlig anledning växer i vår berberishäck. Tyvärr ser man bara rosorna från gatan, så jag får bara njuta av dem när jag lämnar huset. Jag älskar rosor, men är dålig på att hålla blommor vid liv, så det här är det närmaste jag kommer en ros i vår trädgård. Den enda rosen vi verkligen försökt oss på själva knalldog i vintras.

Betyg 2,5/5

Jag hatar formulan på de här neonlacken. Hatar. Förstör en hel del av nöjet.

2 kommentarer:

  1. Mitt var inte så tjockt, tack och lov då jag hatar det, men mitt förslag är så klart den lösning jag själv tillämpar på alla tjocka lack. Seche Restore!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska absolut testa med det. Färgen är ju riktigt sådär härligt chockrosa, och så kommer formulan och är apbedrövlig! Sabotage!

      Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!