torsdag 26 juli 2012

Orly, After party

Sist ut av mina Feel the vibe-lack blir det lack i kollektionen som inte är neon - av de jag köpte vill säga. Jag köpte aldrig det vita Dayglow eftersom jag läst mig till att det hade så knepig formula. Jag vill nog ändå ha det - tror jag. Jag kommer ändå göra en kollektionssammanfattning på de här senare - fastän att jag saknar ett av lacken. Fuska lite alltså. Jag har bestämt att jag får det.


Feel the vibe-kollektionen består alltså av ett vitt lack, fyra olika neoner och så det här. After party är ett svart lack med mikroglitter i turkost och rosa, eller om det är blått och lila. Svårt ibland att avgöra när det är så mörk bottenfärg. Det blir inte supertydligt att det är ett glitterlack det här, det går lätt att uppfatta som ett mycket svärtat marinblått. För att verkligen se glittren behöver man titta efter noga, och det gör man kanske inte. Sitter med naglarna en decimeter från ögonen alltså.


Kladdigt. Formulan på det här var rinnigt och sprättigt, som i att det gärna sprätter av från penseln. Tur att jag hade underlag när jag lackade idag, det är inte alltid jag har det. Det håller sig ganska bra där man placerar det ändå, men jag tycker att det är attans så svårt att styra lacken på nageln med den där sladdriga skapelsen Orly har valt att ha som pensel i sina lack. Alldeles för smal med så långa strån. Lacket rinner mer nedåt sidorna på nageln än ner i nagelbanden. Kommer bli en mardröm att få bort all färg från huden runt naglarna...


Dagens matchning är denna lilla katt från samlingen. Jag har sporadiskt samlat katter sedan tidiga tonåren. De flesta är nerpackade numera, men vissa riktigt fina får stå i vitrinskåpet. Den här har jag fått av min mamma efter någon av hennes resor. Jag tror den kommer från någon grekisk ö, men jag minns faktiskt inte. Jag kanske inte inte ens har fått den av mamma? Hur som helst är den svart med lite blått och passade fint till det här lacket.

Betyg 3/5

2 kommentarer:

  1. Jag var på vippen att klicka hem detta lack, men det blev ett annat svart lack istället som lät lite mer spännade i svart med något glittrande i, Smoke and Ashes.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Smoke and ashes är ju inte helt fel det heller. Sen har ju China glaze en snällare pensel också, så jag tycker nog du gjorde ett bra val där.

      Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!