Sidor

söndag 1 juli 2012

NaiartSunday: SinfulColors, Mint apple & Zoya, Twila

Hemma igen från min lilla semesterresa norrut. För att se vad jag hade för mig, klicka här
Jag packade inga nagellack för den här resan och hade sålunda röda naglar (Gina Tricot, Formula one) i 6 dagar. Gissa om jag ville ha annan färg efter det. Klart jag ville!


Älskade maken valde Mint apple från SinfulColors, ett av de nagellack jag fick i present av Cactus. Det är ett milt havsskumsfärgat lack med skimmer i. I flaskan tycker jag skimret ser silvrigt ut men väl på nageln upplever jag det som gyllene. Jag tänker i varje fall mer på sjöjungfrur än mint när jag ser det. Grönt turkost med gul underton, och så det där skimret som ger ett extra lyft.
Jag lackade 3 lager med Mint apple, men vissa naglar kunde kanske behövt ett extra. Ser lite tendenser till kala fläckar om jag tittar noga, men inte så att det stör.


Men så är det ju NailartSunday idag, och då måste man ju passa på att busa lite också. Jag valde att busa genom att lägga ett lager av effektlacket Twila från Zoya på tumme, pekfinger och långfinger. Gör man det på höger hand så blir det något som China glaze kallar för cocktail manicure. Man ska alltså måla de tre fingrarna man håller cocktailglaset med i en avvikande färg. Nu är det ju vänsterhanden jag fotograferar, så det blev på vänsternäven istället.
Twila är som sagt ett effektlack med minilitet silver- och blått glitter och prismatiskt strängglitter i en klar bas.


Matchar gör jag med vad som oväntat blivit lite av en favorit i garderoben. Om du hade sagt till mig för tre månader sedan att jag skulle bli hjälplöst kär i en turkos tröja hade jag skrattat på mig. Men det är jag. Den matchar bättre till buset än till mintäpplet, men ändå... Den är ju så mjuk och gosig! Reafyndad på H&Ms webshop, men jag såg dem i butik så sent som förra helgen.

Betyg 3/5 avser Mint apple. Twila får inget.

PS. Jag har lagt en liten enkät här bredvid där jag undrar om ni vill se vad som kommer hem till mig, i brevlådan eller från affären. Innan det kommer upp på naglarna alltså. Kunde det vara spännande? Svara inom 6 dagar, tack.