Sidor

fredag 20 juli 2012

Holofredag: H&M, Zoo

Trots strålande sol (jag börjar tro att Örebro är den enda platsen i landet där det inte regnat de senaste dagarna) så ville inte holospraket riktigt visa sig. Eller snarare - det ville inte riktigt hoppa in i kameran för jag ser det minsann mest hela tiden.


Nu är ju Zoo inte ett holografiskt lack per se, utan snarare ett med väldigt mycket prismatiskt glitter. Det ligger i en svagt gammelrosa bas och fungerar både som layering och på egen hand. På den rosa nageln är det gårdagens City som bas, på övriga naglar har Zoo fått agera självständigt. Faktiskt föredrar jag det ensamt. Det blir nästan som en nudenagel med prismatiskt glitter då. Mycket trevligt.


Man får ju så klart räkna med att det blir en del VNL om man kör det ensamt, men faktiskt inte alls så mycket som jag förs trodde/befarade. Det här är tre lager av Zoo ensamt och två lager över City-nageln.
Eftersom glittret är så pass finmalet behövs det inte så mycket överlack heller. Ett lager Poshé bara, så var det klart sedan.
Upplevde dessutom att det här var väldigt lättlackat. Det påminner faktiskt en del om min favorit Disco darling från Nox Twilight, fast med rosa bas.


På zoo kan man kanske hitta små söta kaniner. Den här pappersremsekaninen pysslade Lilla E i påskas, men den har fått stå kvar framme bara för att den är söt.

Betyg 5/5. Tycker jag allt den kan vara värd, så som jag fånbeundrar mina naglar.