Sidor

fredag 27 juli 2012

Holofredag: A England, Ascalon

Snacka om att totalt misslyckas med att få ner ens en uns av härligheten i det här lacket i kameran. Frikking impossible! Jag har varken fått med holot eller det multikroma i önskad styrka. Ibland är det bara att ge upp och inse att kameran, eller jag, inte förmår göra mer. Bara att gilla läget.


Vid en första anblick kan Ascalon se ut som ett blyertsgrått lack med lite skimmer i, men det är så mycket mer. Bland annat är det multikromt och flashar över främst i en ljus lila men jag ser även en del grönt i det. Och så är det holografiskt också. Inga linjära regnbågar men wham bam! vad läckra de upplösta regnbågarna är, särskilt i solen.


Appliceringen var kanon. Lacket flöt på helt problemfritt och jag använda endast två lager av lacket. Jag erkänner att jag trodde det var skirare och var på väg med lager tre, men det behövs ju inte. Torkar dessutom på nolltid. A England när det är som bäst, helt enkelt.


Trodde jag skulle få ge upp mina matchningsförsök idag, tills jag kom på den mjuka scarfen jag har lagt undan till hösten. För att de är grå och då tycker jag att det är höst. Silly me, plockar fram den. Den är ju gosig!

Betyg 5/5