fredag 27 juli 2012

Holofredag: A England, Ascalon

Snacka om att totalt misslyckas med att få ner ens en uns av härligheten i det här lacket i kameran. Frikking impossible! Jag har varken fått med holot eller det multikroma i önskad styrka. Ibland är det bara att ge upp och inse att kameran, eller jag, inte förmår göra mer. Bara att gilla läget.


Vid en första anblick kan Ascalon se ut som ett blyertsgrått lack med lite skimmer i, men det är så mycket mer. Bland annat är det multikromt och flashar över främst i en ljus lila men jag ser även en del grönt i det. Och så är det holografiskt också. Inga linjära regnbågar men wham bam! vad läckra de upplösta regnbågarna är, särskilt i solen.


Appliceringen var kanon. Lacket flöt på helt problemfritt och jag använda endast två lager av lacket. Jag erkänner att jag trodde det var skirare och var på väg med lager tre, men det behövs ju inte. Torkar dessutom på nolltid. A England när det är som bäst, helt enkelt.


Trodde jag skulle få ge upp mina matchningsförsök idag, tills jag kom på den mjuka scarfen jag har lagt undan till hösten. För att de är grå och då tycker jag att det är höst. Silly me, plockar fram den. Den är ju gosig!

Betyg 5/5

6 kommentarer:

 1. Fy katten vad fint det var. Jag har ju värsta cravings på grått. Det är så fint!
  Idag har jag också försökt mig på en matchning, det var spännade faktiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matcha är jätteroligt. Ibland vet man direkt, andra gånger får man tänka och klura lite. :)

   Radera
 2. Ibland vill bara inte kameran, men bilderna här ser fina ut ändå. Lacket verkar jättefint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lacket är underbart. Kanske inte så somrigt, men underbart.

   Radera
 3. Nej, kameror är ju som de är... Men lacket ser i alla fall väldigt fint ut på dina bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är faktiskt nöjd med bilderna trots allt, även om de inte visar hela spektrat på lacket. Särskilt den översta tyckte jag blev himla fin.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!