Sidor

fredag 6 juli 2012

Holofredag: Depend 2032, Denim blue

Sent omsider hakar även jag på holofredag, trots totalmulen himmel hela dagen vilket gör att man inte får vare sig fina bilder på snygga regnbågar eller den där wawawoom-känslan. Tyvärr.


Denim blue är ett vackert blått lack. Skulle vilja säga duvblått eller som vätvättade, mjuka jeans. Man kan ana regnbågarna även i detta jämngråa ljus, men mest ser jag skimrande vackert blått med ett stänk av grått. Väldigt vacker och vilsam färg.


Depends holografiska lack är verkligen underbara små skapelser. Så underbara att jag djupt önskar att de inte var en limiterad kollektion. De är kanske lite scattered, men vad gör väl det? De är kanske lite skira, men vad gör väl det också? De är små juveler helt enkelt.
De är väldigt lätta att lacka med om man bara tar ett lager i taget och inte går över med penseln mer än en gång innan det hunnit torka till lite. Inget rinn eller kladd eller trådighet eller fluff eller elände. Det är som sagt aningens skirt, jag har tre lager här och kan, om jag håller upp naglarna mot ljuset, se att det är lite ojämnt, men om man tittar som en vanlig dödlig på lacket så är det inget som märks. Är man väldigt känslig för sådant och rädd om sina droppar kan det hjälpa att lacka hololacket över ett annat lack ton i ton eller ett nudelack. Jag föredrar dock att bära dem ensamma.


Med blixt ser man holoregnbågarna aningen mer, och matchar gör jag så klart med ett par jeans. I det här fallet ett par av älskade makens. Mina blå hängde alldeles för långt in i garderoben för att jag skulle orka leta fram dem. De har nämligen krympt lite mystiskt därinne i garderoben och således förpassats till en lite mer undanskymd vrå.

Betyg 3/5