fredag 6 juli 2012

Holofredag: Depend 2032, Denim blue

Sent omsider hakar även jag på holofredag, trots totalmulen himmel hela dagen vilket gör att man inte får vare sig fina bilder på snygga regnbågar eller den där wawawoom-känslan. Tyvärr.


Denim blue är ett vackert blått lack. Skulle vilja säga duvblått eller som vätvättade, mjuka jeans. Man kan ana regnbågarna även i detta jämngråa ljus, men mest ser jag skimrande vackert blått med ett stänk av grått. Väldigt vacker och vilsam färg.


Depends holografiska lack är verkligen underbara små skapelser. Så underbara att jag djupt önskar att de inte var en limiterad kollektion. De är kanske lite scattered, men vad gör väl det? De är kanske lite skira, men vad gör väl det också? De är små juveler helt enkelt.
De är väldigt lätta att lacka med om man bara tar ett lager i taget och inte går över med penseln mer än en gång innan det hunnit torka till lite. Inget rinn eller kladd eller trådighet eller fluff eller elände. Det är som sagt aningens skirt, jag har tre lager här och kan, om jag håller upp naglarna mot ljuset, se att det är lite ojämnt, men om man tittar som en vanlig dödlig på lacket så är det inget som märks. Är man väldigt känslig för sådant och rädd om sina droppar kan det hjälpa att lacka hololacket över ett annat lack ton i ton eller ett nudelack. Jag föredrar dock att bära dem ensamma.


Med blixt ser man holoregnbågarna aningen mer, och matchar gör jag så klart med ett par jeans. I det här fallet ett par av älskade makens. Mina blå hängde alldeles för långt in i garderoben för att jag skulle orka leta fram dem. De har nämligen krympt lite mystiskt därinne i garderoben och således förpassats till en lite mer undanskymd vrå.

Betyg 3/5

12 kommentarer:

 1. Det är en väldigt trevlig färg tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snygg. Önskar bara jag kunde få lite vettigt ljus på det. Hör du det, solen?!

   Radera
 2. Dessutom är de ju jäkligt korkade som gör dem i limited edition... har de inget vinstintresse alls?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det skitkorkat! Nu kommer vi bara betala överpris för dem på Tradera/E-bay i stället. Nötter...

   Radera
 3. Blixtbilden är ju awsome! Jättefint lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är den? Så bra. Jag var bara så sur på bristen på sol jag. ;)

   Radera
 4. Denim Blue är min favorit av de jag hunnit testa från Depend. Så vackert att jag skaffat inte bara en, utan två, backupflaskor. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu när jag ser lite solgnistor på det förstår jag vad du menar. Igår var det så mulet och trist att det inte kom till sin rätt, idag funderar jag på att höja betyget.

   Radera
 5. Det är väldigt snyggt!
  Det är konstigt det där med kläder som krymper i garderoben, mina gör det också... De borde sluta tillverka kläder som krymper med tiden ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja absolut! Känns så himla tråkigt att de har vävt in någon sorts krympfilter i alla kläder nuförtin'. ;)

   Radera
 6. Jag är också väldans förtjust i Depends holografiska. Man var ju rädd för att de skulle vara supermesiga, men de är jättefina. Hoppas att succén får Depend att släppa minst en till holokollektion, gärna med lite mer starka färger. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kunde knappast hålla med mer om jag så försökte. Allra allra bäst vore det om de hade kvar sin holografiska kollektion och sedan fyllde på med nya fina nyanser då och då. Då skulle jag bli glad på riktigt. Och gärna lite knalligare färger, som sagt. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!