Sidor

fredag 13 juli 2012

Holofredag: Depend #2030, Plum

Komsi, komsi lilla solen. Lys lite på naglarna här. Det är ju holofredag! Idag med Depend 2030 - eller Plum - och extra många bilder. Kunde inte bestämma mig nämligen.


Min personliga åsikt är att ett lack som fått namnet Plum bör ha något gemensamt med ett plommon. Så är nu icke fallet. Plommonen som växer på mitt träd är betydligt kraftigare lila än den här mesproppen. Jag kan möjligen sträcka mig till att det är syrénlila eller lavendellila, men icke sa nicke att jag går med på att det är plommon.
Förutom det så är det en ganska trivsam ljus lila. Mesproppsfärger kan vara fina de också ibland. Särskilt när de bombas med vackra regnbågar. Självklart framträder dessa allra bäst i solljus, men det krävs inte så mycket för att det ska spraka om det här. De är inte linjära, men tjusiga.


Jag har använt det helt och hållet på egen hand, som jag oftast gör, men vill man spara på sina dyra droppar lägger man det lämpligtvis över att liknande lack, Depends holosar är nämligen mer eller mindre skira (oftast mer). Jag har använt mig av tre lager här, men jag har ju korta naglar så jag kan komma undan med det, längre naglar skulle säkert kräva ett eller ett par lager fler.
Appliceringen är dock enkel om man bara har tålamodet att låta lagren torka till en minut eller två innan man lackar på nästa. Inga kala fläckar eller problem med att det ena lagret drar med sig det andra.


Letade som en galenpanna i hela huset efter någonting att matcha med. Var på vippen att ge upp (!) när jag kastade en blick ut genom köksfönstret och fick se min hosta fortunei stå där i full blom. Full lila blom... Extrabilder på det.



Betyg 3/5. Inte det mest unika hololacket liksom... Men snällt. Och gulligt. Och liksom... Okej då! 3½!
Ooooookej - fick precis galet mycket sol på det, och då blev det fantastiskt. 4/5. Högre går jag inte!