fredag 13 juli 2012

Holofredag: Depend #2030, Plum

Komsi, komsi lilla solen. Lys lite på naglarna här. Det är ju holofredag! Idag med Depend 2030 - eller Plum - och extra många bilder. Kunde inte bestämma mig nämligen.


Min personliga åsikt är att ett lack som fått namnet Plum bör ha något gemensamt med ett plommon. Så är nu icke fallet. Plommonen som växer på mitt träd är betydligt kraftigare lila än den här mesproppen. Jag kan möjligen sträcka mig till att det är syrénlila eller lavendellila, men icke sa nicke att jag går med på att det är plommon.
Förutom det så är det en ganska trivsam ljus lila. Mesproppsfärger kan vara fina de också ibland. Särskilt när de bombas med vackra regnbågar. Självklart framträder dessa allra bäst i solljus, men det krävs inte så mycket för att det ska spraka om det här. De är inte linjära, men tjusiga.


Jag har använt det helt och hållet på egen hand, som jag oftast gör, men vill man spara på sina dyra droppar lägger man det lämpligtvis över att liknande lack, Depends holosar är nämligen mer eller mindre skira (oftast mer). Jag har använt mig av tre lager här, men jag har ju korta naglar så jag kan komma undan med det, längre naglar skulle säkert kräva ett eller ett par lager fler.
Appliceringen är dock enkel om man bara har tålamodet att låta lagren torka till en minut eller två innan man lackar på nästa. Inga kala fläckar eller problem med att det ena lagret drar med sig det andra.


Letade som en galenpanna i hela huset efter någonting att matcha med. Var på vippen att ge upp (!) när jag kastade en blick ut genom köksfönstret och fick se min hosta fortunei stå där i full blom. Full lila blom... Extrabilder på det.Betyg 3/5. Inte det mest unika hololacket liksom... Men snällt. Och gulligt. Och liksom... Okej då! 3½!
Ooooookej - fick precis galet mycket sol på det, och då blev det fantastiskt. 4/5. Högre går jag inte!

10 kommentarer:

 1. Jag gillar färgen riktigt mycket även om det inte har så värst mycket med plommon att göra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte ett dugg med plommon att göra, om du frågar mig. ;)

   Radera
 2. Jättefina bilder! Håller med om att det inte är plomman dock. Det roliga är att det är nästan identiskt med deras Heather Pink om man swatchar upp dem... :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska alltså inte skaffa mig Heather pink... :)
   Nu när jag sett dem sida vid sida i butik så kunde man ju konstatera att flera av dem va onödigt lika varandra. Behöver inte alla, med andra ord.

   Radera
 3. Håller med om att plommonfärgen saknas. Men det är fint ändå:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kom på nu på morgonen att färger mer än som blåbärsglass. Men huvudsaken är ju att det blir vackra regnbågar, och det blir det.

   Radera
 4. Jättefina solibilder, och vilken bra matchning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aningen bättre än den bok jag tänkte fota mot allra först. ;)

   Radera
 5. Mesproppsfärger kommer man lätt undan med när det är holo. Finns typ ingen färg som inte blir vacker med lite gnistrande regnbågar:)

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!