Sidor

lördag 21 juli 2012

H&M, Purple flash

Ni vet det där med att det är svårt att få in rätt lila nyans i kameran? Att det ofta blir blått i stället? Jo, nu har det hänt igen.


För att ett lack som heter Purple flash är lila, ja det hörs ju på namnet. Så är fallet även denna gång. Det här är ett lila som lutar åt rött eller blått beroende på vilket ljus det har. Säkerligen beror detta beteende på att det även innehåller smockfull med silverskimmer. I vissa vinklar kan jag tycka att det ser lite rosablänkande ut till med, för att i nästa vara enbart silver och en vanlig lila. Ett lack där det händer så pass mycket att man får svårt att nischa in det, är ett roligt lack.


Formulan var kanon på det här. Det täckte med två lager och hade det inte varit för att jag var tvungen att hålla i en tegelsten när jag lackade, så hade jag varit mycket nöjd med resultatet. Och med tegelsten menar jag så klart den larvigt stora korken. När design går före funktion, del 1.


Och så lite blåklockor på det. Alla bilder är för övrigt tagna utomhus i sent eftermiddagsljus.

Betyg 4/5.

Jag har ett H&M-lack kvar att visa nu, och jag tror att det kommer upp på bloggen imorgon men jag lovar ingenting. I annat fall blir det en blå vecka nästa vecka.