Sidor

onsdag 18 juli 2012

H&M, Lime

Ännu ett sådant där minilack som man får ge en tia för på H&M, den här gången i form av Lime. För första gången den här veckan är jag lite förtjust.


Lime är inte direkt vacker, men rolig. Jag gillar roliga lack! Det är en ljust gulgrön med subtilt orange skimmer. Mina tankar går mer till gröna äpplen än till lime, sådana där som växer i min trädgård som får en liten lätt rodnad i skalet.


Jag målade tre lager av det här och upplevde det som lättlackat. Det flyter inte ut i nagelbanden eller pölar sig heller, och tydligen var jag bättre på att hantera den lilla penseln den här gången. Tittar jag riktigt noga kan jag se att det är lite ojämnt på vissa naglar, men jag tycker ändå jag kommer undan med mina tre lager. Det är dock ganska skirt så har man längre naglar får man kanske räkna med att det går åt fyra eller fem lager. Det torkar dock snabbt med ett lager Poshé över.


Limen gjorde jag slut på i helgen när jag drack Lennart, äpplena mognar först om någon månad. Jag trodde jag skulle få leta ihjäl mig efter något att matcha med. Behövde dock bara kliva in i köket så stod den där - min tekanna som jag fick i födelsedagspresent. Nästan perfekt, kannan är bara lite mer ärtgrön. Just nu dricker jag te jag serverar mig själv ur den där kannan. Den är perfekt för mina långfrukostar.

Betyg 4/5