Sidor

söndag 22 juli 2012

H&M, Deep deep water

Sådär ja! Slut i lådan på H&M-lack. Jag hade tänkt att det här lacket skulle få inleda en lång kavalkad av ovisade blå lack, men så kom jag att tänka på misstaget med min rosa månad förra oktober och tänkte om. Jag kommer köra lite kollektioner nästa vecka. Avsluta några påbörjade och sådär.


Deep deep water känns väldigt mycket som en blå variant av gårdagens lila Purple flash. Samma skimmer fast med en annan basfärg. Här en dämpad stålblå som är väldigt trevlig. Jag tycker dock inte att den har så värst mycket med vatten att göra trots namnet.


Även idag lackade jag på två lager och hade det inte varit för den j*a korken man ska hålla i så hade det varit lättapplicerat som bara den. Egentligen tror jag nog att det täcker med ett lager men jag målar nästan alltid två av någon anledning.


Nördmatchning. För er som inte är lika nördiga som mig så är varelsen på det här bokomslaget Neelix som var chefskock på Voyager i Star Trek-serien med samma namn. Och eftersom jag älskar Star Trek och samlar på kokböcker så var det liksom givet att jag skulle få den här kokboken i födelsedagspresent för några år sedan.
För er som är lika nördiga som mig kan jag avslöja att den innehåller recept som samlats in från skådespelarna samt sådana från serien. Och ja - den innehåller recept på klingonsk Rokeg, blodpaj.

Betyg 3/5