Sidor

torsdag 19 juli 2012

H&M, City

Hej lilla överraskningen! Det här lacket köpte jag enbart för att det var i ett två-pack (för 29:-) där jag var ute efter det andra lacket (som har prismatiskt glitter, ni får se det imorgon). Hade med andra ord inte alls räknat med att jag skulle tycka om det här så vidare värst, men det gör jag. Riktigt mycket till och med!


Det här är en ganska så knallig korallrosa, som ändå har ett uns av mjölkighet över sig. Lite som en hallonsorbet penslad med ett lager mjölk. Jag vill kalla den korall, jag vill säga laxrosa, jag vill säga bärig nyans, jag vill kalla den knallrosa. Kan ett lack ha alla de egenskaperna? Samtidigt?


Det ni ser här är två lager av City toppat med Poshé. Torkar på nolltid. Är på alla sätt enkel att applicera, men det är lite åt det tunna hållet så man kan behöva vara lite försiktigare än mig så man slipper få rinn ner i nagelbanden. Just nu bryr jag mig inte om sådana trivaliteter ett enda dugg.


Det hade antagligen varit toklätt att matcha med något från Lilla E:s rum, men hon och jag är inte direkt sams just nu så jag tänker inte ens bry mig om att fråga. Nöjde mig istället med denna lilla parfymflaska, även den frå H&M. Sweet rose luktar mer sött än ros, tycker den luktar bär. Passar dagar jag vill vara lite gullig. Ni som kikar in på min andra blogg vet annars att jag just nu har en annan H&M-parfym som favorit just nu, Vanilla touch. Parfymerna kostar 40 kronor och är het klart prisvärda.

Betyg 4/5