torsdag 19 juli 2012

H&M, City

Hej lilla överraskningen! Det här lacket köpte jag enbart för att det var i ett två-pack (för 29:-) där jag var ute efter det andra lacket (som har prismatiskt glitter, ni får se det imorgon). Hade med andra ord inte alls räknat med att jag skulle tycka om det här så vidare värst, men det gör jag. Riktigt mycket till och med!


Det här är en ganska så knallig korallrosa, som ändå har ett uns av mjölkighet över sig. Lite som en hallonsorbet penslad med ett lager mjölk. Jag vill kalla den korall, jag vill säga laxrosa, jag vill säga bärig nyans, jag vill kalla den knallrosa. Kan ett lack ha alla de egenskaperna? Samtidigt?


Det ni ser här är två lager av City toppat med Poshé. Torkar på nolltid. Är på alla sätt enkel att applicera, men det är lite åt det tunna hållet så man kan behöva vara lite försiktigare än mig så man slipper få rinn ner i nagelbanden. Just nu bryr jag mig inte om sådana trivaliteter ett enda dugg.


Det hade antagligen varit toklätt att matcha med något från Lilla E:s rum, men hon och jag är inte direkt sams just nu så jag tänker inte ens bry mig om att fråga. Nöjde mig istället med denna lilla parfymflaska, även den frå H&M. Sweet rose luktar mer sött än ros, tycker den luktar bär. Passar dagar jag vill vara lite gullig. Ni som kikar in på min andra blogg vet annars att jag just nu har en annan H&M-parfym som favorit just nu, Vanilla touch. Parfymerna kostar 40 kronor och är het klart prisvärda.

Betyg 4/5

6 kommentarer:

 1. Håller på o lackar med det här o läser bloggar mellan nagellackslagren....Ääääääälskar glitterlacket oxå....ser fram emot morgondagens inlägg... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med, men just nu njuter jag i fulla drag av City. :)

   Radera
 2. Vilken fin färg det där var!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aningens knalligare irl, men helt klart värd sina 15 kronor.

   Radera
 3. Vad fint, finns det kvar när jag kommer hem så ska det definitivt bli mitt! Hörde att det här lacket färgade av sig, stämmer det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Missfärgade nageln menar du? Inte på mig i varje fall, men jag hade det ju bara på i en dag.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!