torsdag 12 juli 2012

Depend #313

Till att börja med ber jag idag om ursäkt för suddiga bilder och stundtals kass färgåtergivning här. Jag skyller helt och hållet på kameran. För nog måste det väl vara så att jag skrämde den så pass med gårdagens neonchock att den idag vare sig vill fokusera eller visa lila? Nog måste det väl vara på grund av det som kameran får för sig att det här är blått? Vilket det inte är.


Jag antar att jag är sist på bollen att visa upp bloggfavoriten #313 från Depends sommarkollektion. Den som är mörkt lila (kanske lite blurple, men lila) med turkost miniglitter. Rent galet läcker kombination om ni frågar mig, och jag förstår verkligen att den blev mångas favorit.


(Suddiludd) När jag försökte fotografera det här i mitt vanliga fönster valde alltså kameran att visa det i marinblått. Det var två helt olika lack jag tittade på genom kameran och på nageln. Skumt det där, måste kolla upp varför den avskyr lila så mycket...
Anyhow - formulan var så där Dependigt jättebra. Inget strul alls. Jag målade tre lager eftersom jag upplevde det som lite ojämnt här och var efter det andra lagret, men förutom det - inga problem.


Tänkte jag skulle hitta något riktigt ill-lila att matcha med och hittade det här halsbandet i Lilla E:s rum. Det blir ju liiiiite för lång exponerinstid i det kassa ljus jag fick leta reda på för att få färgexakthet, och jag är ju inte direkt Lucky Luke-stadig på handen. Därav suddet alltså. Lacket är ungefär så lila som pärlorna är här, och så med det där underbara turkosa glittret.

Betyg 5/5.
Min fotokonst/kamera ger jag däremot 1/5. Det finns bättre swatcher därute i cyberrymden. Jag vet för jag har sett dem. Googla.

5 kommentarer:

 1. Sist är du inte för jag har kvar den här att visa :)

  Den är så väldigt fin och kul med sin lilla udda färgkombo.

  SvaraRadera
 2. Finfint! Lila är så himla svårt att återge korrekt ibland...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tydligen. Nästa gång jag investerar i en kamera ska jag ha på mig ett lila holo för att hårdtesta den. ;)

   Radera
 3. Åh detta måste jag köpa! Ser himla fint ut :)
  /Rebecka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen toksnyggt. Ungefär en miljon gånger bättre än mina suddiga bilder.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!