tisdag 10 juli 2012

China glaze, Flirty tankini

Till att börja med - nej. Nyansen på det här lacket på riktigt och den ni ser på bilderna är inte helt överensstämmande. Min kamera ville helst bara plocka upp de varma stråken i det här, och jag tycker nog att det ser kallare ut på naglarna än på bilderna. 


Jag skulle vilja säga att Flirty tankini har en kall underton i en varmt korallrosa bas, om ni hänger med på vad jag menar. I vissa vinklar kan det absolut se koralligt laxrosa ut som det gör här, men kanske inte hela tiden. Det guldiga skimret finns dock där hela tiden. Det vete fasen om jag inte tycker det är snyggare på bilderna än på riktigt, men då har jag Citrus från Nox Twilight att trösta mig med.


Summer neons alltså, men så värst mycket neon är det ju inte i den här färgen. Formulan är dock så där bedrövligt seg som jag börjar vänja mig vid att lacken i den här kollektionen är. Inte lätta att lacka med, särskilt inte när jag för första gången stöter på en snedskuren pensel i ett China glaze! Blev så förvånad att jag satt och gapade en sekund eller tre innan jag kastade mig över det.
Efter två lager hade jag fått nog och bestämde mig för att leva med VNL och ojämnheter, men det redde ut sig riktigt fint där under ett lager Poshé.


Efter mycket letande hittade jag en mönsterdetalj på favoritkoftan, som faktiskt passade halvbra. Och då nöjde jag mig med den.

Betyg 3/5

5 kommentarer:

  1. Snyggt, men jag gillar nog ditt Nox-lack mer.

    SvaraRadera
  2. Snedskuren pensel?? Har jag suttit och lackat med dom här utan att lägga märke till detta! Jag gillar färgen även om den inte ger mig köplust direkt.

    SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!