Sidor

onsdag 6 juni 2012

Nationaldag! Kicks, Spice market

Dagen till ära blir det såklart blågult! Det blåa hexagonglittret från Cetuem med nummer 110 säger jag inte så mycket om. Det är glittrigt blått, det är i en klar bas, man måste dutta ut det över nageln och det är allmänt skitjobbigt. Dedikerar det här inlägget till Spice market istället.


Jag har ju tyvärr en förkärlek till gula lack. Tyvärr för att de alltid är så himla jobbiga att lacka med och få opacitet på samt att de ofta missfärgar naglarna till någon oattraktiv nikotingul nyans. Osexigt.


Spice market kräver även det sina lager. Jag slutade efter tre lager, men självklart hade jag kunna måla fler. Tydlig VNL så klart. Stör mig lite. Färgen är fin dock, klargul med skimmer. Formulan är helt okej och jag upplevde det som lättlackat. Klar fördel när man behöver måla på lager efter lager efter lager.


Och så klart matchar jag med en svensk flagga. Här i form av en mycket urblekt och mycket skrynklig fasadflagga. För några år sedan blev vi bestulna på två fasadflaggor när Sverige spelade i fotbolls-VM. Vi har gett upp den typen av utsmyckning efter det.

Betyg 3/5