Sidor

söndag 17 juni 2012

NailartSunday: Orly, Decades of dysfunction

Jag har fallit ner i "köpa-hela-kollektionen-fällan". Nu rörde det sig bara om 4 lack den här gången, men ändå. Och så råkade det vara en film jag inte har sett än, men ändå. Jag har nämligen köpt på mig Orlys kollektion baserad på Tim Burtons film "Dark shadows". Här är det första lacket därifrån som jag testade, and then some.


Decades of dysfunction är ett ljust rosa med någon droppe grått i. Jag gillar det skarpt faktiskt. Jag var ute efter ett lack som var nästan vitt men ändå inte, och det tycker jag att det här är. Kanske inte den färg på ett lack jag trodde att jag skulle gilla, men det gör jag.


Som synes är det ju inte ensamt. Gjorde en tejpmanikyr med ett lager av Nox Twilight Black tie. Är mer nöjd med pekfingret, det var inte meningen att det skulle se ut som en satans hajfena på ringfingret.
Jag har tre lager av DoD och det behövdes kan jag lova. Pasteller har en tendens att vara streaky och det här är inget undantag. Är man inte lätt på handen kan det lätt bli bald spots också. Det går dock utmärkt att måla ganska tunna lager och det torkar snabbt med Poshé över. Orlys pensel är jag dock inte så god vän med, tycker den är på tok för lång och sladdrig.


Inspirationen till den här manikyren är den här kjolen som jag har på mig idag. Kanske för kort för en 41-årig tant, men det struntar jag i.

Betyg 4/5

Nu ska jag förbereda för mitt födelsedagsfika. Som jag sa igår är det ju inte bara bloggen som fyller år i helgen, utan idag är det min födelsedag. 40+ är jag numera. Känns bara bra. Särskilt med tanke på mängden te jag fått i present.