söndag 10 juni 2012

NailartSunday i rött

Det där eländiga MUS-lacket gick att gegga ihop till en klump på nageln 5 timmar efter applicering så skiten åkte av. Har känt mig lite oinspirerad nagellacksmässigt den här veckan, men så tänkte jag att det kanske skulle pigga upp mig med lite olika färger på naglarna för det tycker ju jag är kul. Och så kan jag vara med på Lelas NailartSunday också. Två flugor på smällen! Sedan lade sig älskade maken i också (för att jag bad honom) och det slutade med att det blev olika nyanser av rött, alla i krämfinish.


Lade dem som en ombrering, alltså i fallande färg från ljusaste till mörkaste nyansen. Samma färger på båda händerna och i samma ordning, alltså från vänster till höger på båda händerna.


Alla lack fick två lager, utom det som här syns på ringfingret, som fick tre. Frukten är en nektarin. Man kan ju älska sommaren bara för att man äntligen kan köpa nektariner, persikor och aprikoser utan att ruinera sig. Och jordgubbar! Som jag ska fruktfrossa i sommar!


Och här är lacken som fått äran att vara med, från vänster till höger: China glaze, Make some noise; IsaDora, Latina red (det med 3 lager); IsaDora, Red alert; China glaze, Phat Santa; China glaze, City siren.

Latina red och Phat Santa är ovisade på bloggen sedan tidigare. Är det något ni skulle vara intresserade av att se i fullhandsmanikyr?

Och inga betyg när jag manikyrbusar.

8 kommentarer:

 1. Mycket snyggt och så är även din header :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Satt och pillade med den där headern en hel del innan jag blev nöjd, så det värmer att den uppskattas. :)

   Radera
 2. Ja, MYCKET snygg header! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack! Kanske inte gör så mycket att jag har en skruttig mobilkamera då? ;)

   Radera
 3. jäkligt snygg ombre! Fina övergångar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Gjorde nästan lite ont att ta bort den. Men bara nästan. :)

   Radera
 4. Super ombre:) Och headern fick mig att haja till första gången, kanonfin:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är nöjd med både det ena och det andra. Tack så mycket. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!