Sidor

lördag 9 juni 2012

MUS, Melina

Nu har jag bett älskade maken välja färg igen. Han valde att uppfatta det som att han fick välja matchningsobjekt i stället, och det var bara för mig att jobba med det.


Valet föll då på Melina från Make up store. Ett ljust orange jellylack med smått guldglitter. Jag tror det här är det enda lack från MUS som jag betalat fullpris på. Jag blev så pass oimponerad av det att jag sedan dess enbart köper det märket om jag hittar någon intressant färg i en realåda, vilket jag sällan gör.


Det är är skirt så det förslår. Första lagret anades bara och jag slutade lacka efter fjärde lagret. Det vill inte riktigt veta av att man lägger på fler lager och råkar man lacka lite för tjockt på ett lager så följer det gärna med penseln och korvar sig. Mucho annoying. Rinnigt är det också som synes. Har ungefär lika mycket i nagelbanden som på nageln. Gillar man den här färgen men vill ha det mer lättlackat och täckande så rekommenderar jag Tanzy från Zoya.


Och är är objektet älskade maken ville att jag skulle matcha med. Vi har nämligen ett gäng jättevallmo som växer i ett hörn av trädgården och de blommar för fullt just nu med handflatsstora orangeröda blommor. De är så vackra! Och varje år blir vi lika överraskande för vi hinner glömma bort att de växer i just det där hörnet.

Betyg 2/5. Snygg färg, men ack så jobbigt.