lördag 9 juni 2012

MUS, Melina

Nu har jag bett älskade maken välja färg igen. Han valde att uppfatta det som att han fick välja matchningsobjekt i stället, och det var bara för mig att jobba med det.


Valet föll då på Melina från Make up store. Ett ljust orange jellylack med smått guldglitter. Jag tror det här är det enda lack från MUS som jag betalat fullpris på. Jag blev så pass oimponerad av det att jag sedan dess enbart köper det märket om jag hittar någon intressant färg i en realåda, vilket jag sällan gör.


Det är är skirt så det förslår. Första lagret anades bara och jag slutade lacka efter fjärde lagret. Det vill inte riktigt veta av att man lägger på fler lager och råkar man lacka lite för tjockt på ett lager så följer det gärna med penseln och korvar sig. Mucho annoying. Rinnigt är det också som synes. Har ungefär lika mycket i nagelbanden som på nageln. Gillar man den här färgen men vill ha det mer lättlackat och täckande så rekommenderar jag Tanzy från Zoya.


Och är är objektet älskade maken ville att jag skulle matcha med. Vi har nämligen ett gäng jättevallmo som växer i ett hörn av trädgården och de blommar för fullt just nu med handflatsstora orangeröda blommor. De är så vackra! Och varje år blir vi lika överraskande för vi hinner glömma bort att de växer i just det där hörnet.

Betyg 2/5. Snygg färg, men ack så jobbigt.

6 kommentarer:

 1. Snyggt! Tack för Zoya-tips, för färgen är ju fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja herregud - släpp MUSet och investera i Zoya. Way trevligare. Med vänlig hälsning Hon_som_fortfarande_har_mjukt_lack_fyra_timmar_efter_applicering. INTE okej. Alls. :(

   Radera
 2. Svar
  1. Visst är den fin? Särskilt att de blir så där JÄTTEstora. Mrs Data gillar. :)

   Radera
 3. Jag älskar jättevallmo och jag älskar orange. Har hållit i det där lacket men inte köpt det. Kanske tur det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jädra tur! Fast med bara ett lager eller så, som en layerin skulle det vara okej. Det är ju det där med att det inte riktigt vill torka och härda. Jag måste erkänna att jag är mäkta oimponerad av MUS.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!