Sidor

onsdag 20 juni 2012

IsaDora, Opposites attract

Om man gärna vill pröva de magnetiska lacken så kommer här Mrs Datas råd - satsa på IsaDoras hellre än Depends. Magneten är bättre och färgerna snyggare. Säger jag efter att ha testat ett enda av IsaDoras. Jag vann det här på deras Twitter för några veckor sedan, och just då tyckte jag väl att det var "sådär" roligt med magnetiska lack, men med det här blev det plötsligt skojigare!


Opposites attract (med nummer 854) är ett mycket vackert grönt lack som är tjusigt även i sin blandade form. Med magneten över delar det upp sig i två nyanser av grönt, mörkt och ljust.


Ju flödigare med färg desto bättre effekt. Lill- och ringfinger får väl räknas som övningsnaglar i det här fallet, men även så gillade jag det, lite bohem-chict batikmönstrat sådär. Dög bra för mig och så väntade jag mig inget mer. Döm alltså om min förvåning när jag lyfte magneten från långfinget och det var så där tjusigt!
Jag använde de rekommenderade två lagren med lack. Som vanligt har jag appliceringsproblem med den breda penseln, men jag kan bara inte låta bli IsaDora och deras underbara färger. Önskar bara att penseln vore aningen mindre skitbred. Okej?


Något annat som är lite tjusigt grönrandigt är den här vattenmelonen. Älskar melon. Så varför sitter jag här och äter hallonkola? Fram med kniven!

Betyg 3/5