onsdag 20 juni 2012

IsaDora, Opposites attract

Om man gärna vill pröva de magnetiska lacken så kommer här Mrs Datas råd - satsa på IsaDoras hellre än Depends. Magneten är bättre och färgerna snyggare. Säger jag efter att ha testat ett enda av IsaDoras. Jag vann det här på deras Twitter för några veckor sedan, och just då tyckte jag väl att det var "sådär" roligt med magnetiska lack, men med det här blev det plötsligt skojigare!


Opposites attract (med nummer 854) är ett mycket vackert grönt lack som är tjusigt även i sin blandade form. Med magneten över delar det upp sig i två nyanser av grönt, mörkt och ljust.


Ju flödigare med färg desto bättre effekt. Lill- och ringfinger får väl räknas som övningsnaglar i det här fallet, men även så gillade jag det, lite bohem-chict batikmönstrat sådär. Dög bra för mig och så väntade jag mig inget mer. Döm alltså om min förvåning när jag lyfte magneten från långfinget och det var så där tjusigt!
Jag använde de rekommenderade två lagren med lack. Som vanligt har jag appliceringsproblem med den breda penseln, men jag kan bara inte låta bli IsaDora och deras underbara färger. Önskar bara att penseln vore aningen mindre skitbred. Okej?


Något annat som är lite tjusigt grönrandigt är den här vattenmelonen. Älskar melon. Så varför sitter jag här och äter hallonkola? Fram med kniven!

Betyg 3/5

12 kommentarer:

 1. Idag hade det inte varit fel med melon:) har själv bara testat LCN's magnetlack och gillade dem. Kanske ska testa detta med, färgen står verkligen ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppade över LCNlacken eftersom magneterna var så hutlöst dyra. Då är det trevligare när det följer med en och man kan köpa extra om man vill.

   Radera
 2. Magnetlack är lite svårt för min del. Har mest kommit fram till att det behövs en riktigt fin färg för mig för att jag ska kunna tycka om det, för annars är det bara tråkigt. Den här gröna gillade jag till exempel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe... Du skulle väl behöva sätta ihop ett gäng magneter på längden för att det skulle funka. ;)
   Har också tänkt på det, att det här främst är för de med "normala" storleker på naglarna. Vill sig inte riktigt på mina yttepytte lillfingernaglar heller.

   Radera
 3. Det är minsann ett finfint lack! Och vilken klockren matchning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den var inte dum! Inte att äta heller. ;)

   Radera
 4. Jag tror också att Isadoras är vinnare i den kampen, detta ser riktigt fint ut. Jag har funderat på att köpa det men det har inte blivit av då magnetlack inte riktigt lockar. Färgen här är dock jättefin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, magnetiskt var ju inte så roligt som jag kanske trodde. Men nu har jag testat, och jag tycker absolut att IsaDoras gav mer effekt.

   Radera
 5. Snyggt matchat med melonen ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Melon är bra på mer än ett sätt. ;)

   Radera
 6. Åh, den gröna färgen är superfin! :) Nästan så att jag blir sugen på att köpa den och inte utnyttja faktumet att det är magnetlack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir rätt så dyrt per ml, men det är helt klart snyggt även utan magneten.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!