Sidor

fredag 15 juni 2012

Holofredag: A England, Saint George

Ännu en holofredag där solen leker tittut. Jag lyckades dock hitta några små glimtar att fotografera i. Å andra sidan gör det inte mig så jättemycket att solen inte riktigt är med här, för det här har så underbart vacker färg att jag inte kan se mig mätt på det ändå. Klicka på bilderna om ni vill se dem ännu större.


Det här är en mörkt grön som drar åt det blå hållet. Inte så att det blir teal eller petrol dock, som jag har sett att vissa räknar in det här som. Dessutom svärtar det sig lite i kanterna och är bara snyggt! Baxnar! Det är bra scattared och jag har ännu inte sett hela spektrumet av det som jag anar finns där, mest går regnbågarna i de blå och gröna tonerna. Kan ju inte påstå att jag är ledsen över det, för det är jag inte.


Den här gången var det A England som jag älskar dem, fin formula och bra pigmentering. Ett lager täcker bra, men två blir ännu bättre. Borsten var lite ojämn men ställde inte till några större bekymmer.


Jag fick leta idag, ska ni veta. Till sist bestämde jag mig för att gå på namnet Saint George och kom då på att George Orwell är reprenseterad i min bokhylla med "1984". En mörkt framtidshistoria som nästan är en handbok i att kuva människor. Gav mig kalla kårar när jag läste den. En ännu bättre bok av samme författare är "Djurens gård" (Animal farm). Om man vill ha något mer berikande än ännu en svensk deckare att läsa i hängmattan på semestern...

Betyg 5/5. Jag älskar allt med det här lacket. Allt.

PS. Nej, jag är inte så förtjust i deckare.Oavsett om de är svenska (13 på dussinet) eller utrikiska.