Sidor

fredag 1 juni 2012

Holofredag: A England, Princess Sabra (Tristam eyes)

Det är fan inte okej med regn på fredagar längre! Nu när fredagar är holofredagar behövs det sol för att lacken ska bli så vackra som möjligt. Hör du det? Sol! Nu fick det bli blixt i stället, och det blir ju aldrig lika bra. *suckar djupt*


Dagens val föll på Princess Sabra, med undernamnet Tristam eyes. Färgen är inspirerad av färgen på katten Tristams ögon. Mina katter har inte den här färgen på sina ögon dock, en sorts guldgrön färg. Udda och snygg. Holot är scattered och har i det här ljuset stora problem att bilda regnbågar. Lite sol på de här och jag gissar att det skulle vara helt fantastiskt.


Så här ser det ut när det inte är sol/blixt/lampa på det. Tjusigt så med om man gillar färgen och det gör ju jag som sagt. Jag använde mig av tre lager av Princess Sabra och hade inga applicerings- eller formulaproblem.


Inspirerat av kattögon alltså... Just den här katten har gulbruna ögon, men lite matchar det i varje fall. Jag har samlat på prydnadskatter sedan jag var liten, just den här fick jag av min moster/gudmor när jag fyllde 40 förra sommaren. En riktig Lisa Larsson minsann!

Betyg 4/5. Gissar att jag skulle ge det full pott i solgass men inte idag.