Sidor

fredag 8 juni 2012

Holofredag: A England, Bridal veil

Min första A England-besvikelse. Känner mig helt tom och ledsen inuti. Eller så beror det på att jag precis tittade på säsongsavslutningen av "Glee" och hade gråtparty. Anyhow...


Bridal veil är ett svart lack med holoeffekt. Svärtan är det inget fel på, för det är verkligen svart, men det är ju inte mycket till holo här alltså. Mer som en aning - regnbågar blir det inte, varken linjära eller scattered. Man ser lite effekt av holot även i tråkljus, men då ger det mer ett grönt skimmer över lacket. Kan ju förvisso vara tjusigt men jag hade hoppats på lite mer ompf.


Hade även rejäla appliceringsproblem. Det täcker fint på två lager och väntar man en minut eller två eller tre innan man tar på lager nummer två så är det ingen risk för bald spots eller cutile drag. Däremot har lacket en ganska tjock formula och jag tyckte det var lite svårstyrt, samtidigt är det rinnigt och jag har fått nagelbanden fulla med lack.


Matchar gör jag med älskade makens Alien Quadrilogy-box som han fick i present av sin syster när han fyllde 30, tror jag. Vi ska nämligen på bio ikväll, han och jag, och se "Prometheus" som är en så kallad prequel till de här filmerna. En film vi har längtat efter att få se i flera månader nu. Äntligen dags! Jag ville alltså ha lite rymdkänsla på naglarna och vad passar då bättre än ett svart, småglansigt lack? Som en slemmig, dreglande Alien som blöder syra? Svart holo, med andra ord.

Betyg 2/5. Det bär mig emot att sätta så lågt på ett av mina favoritmärken, men så blir det med utebliven effekt.