fredag 8 juni 2012

Holofredag: A England, Bridal veil

Min första A England-besvikelse. Känner mig helt tom och ledsen inuti. Eller så beror det på att jag precis tittade på säsongsavslutningen av "Glee" och hade gråtparty. Anyhow...


Bridal veil är ett svart lack med holoeffekt. Svärtan är det inget fel på, för det är verkligen svart, men det är ju inte mycket till holo här alltså. Mer som en aning - regnbågar blir det inte, varken linjära eller scattered. Man ser lite effekt av holot även i tråkljus, men då ger det mer ett grönt skimmer över lacket. Kan ju förvisso vara tjusigt men jag hade hoppats på lite mer ompf.


Hade även rejäla appliceringsproblem. Det täcker fint på två lager och väntar man en minut eller två eller tre innan man tar på lager nummer två så är det ingen risk för bald spots eller cutile drag. Däremot har lacket en ganska tjock formula och jag tyckte det var lite svårstyrt, samtidigt är det rinnigt och jag har fått nagelbanden fulla med lack.


Matchar gör jag med älskade makens Alien Quadrilogy-box som han fick i present av sin syster när han fyllde 30, tror jag. Vi ska nämligen på bio ikväll, han och jag, och se "Prometheus" som är en så kallad prequel till de här filmerna. En film vi har längtat efter att få se i flera månader nu. Äntligen dags! Jag ville alltså ha lite rymdkänsla på naglarna och vad passar då bättre än ett svart, småglansigt lack? Som en slemmig, dreglande Alien som blöder syra? Svart holo, med andra ord.

Betyg 2/5. Det bär mig emot att sätta så lågt på ett av mina favoritmärken, men så blir det med utebliven effekt.

8 kommentarer:

 1. Å vad jag lipade över avslutningen av Glee! Det är inte snällt av dem att göra ett sånt avsnitt >.<

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä fy! Smisk på rumpan skulle de ha! Och så alla dessa hej då-låtar innan som OCKSÅ satte fart på tårkanalerna. Sen är jag ju larvigt blödig också... ;)

   Radera
 2. Fast jag tyckte det Bridal Veil var jättefint och hade inga problem med applicering.

  Jag har ju totalt missat sista säsongen av Glee får nog ta och göra något åt det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag som för första gången förstod Sminkas liknelse med att det är som att bre smör på mackan. ;) Mer sparkle och jag hade varit såld! Det och att jag hade sluppit leka frisör med penseln...

   Säsong 3 var väl rätt så svajig, men den har sina poänger.

   Radera
 3. Det är ju fint, men onekligen trist med så lite holoeffekt när man förväntat sig mer...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Diskuterade just det med en FB-vän. Att det ska vara så rackarns omöjligt att få fram ett riktigt svart holo. Hon uttryckte det som så, att skulle man lyckas skulle det vara epic. Kan ju bara hålla med.

   Radera
 4. Det låter som om du haft en Sminkan-upplevelse med A England. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, helt plötsligt förstod jag PRECIS var du menat. ;)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!