Sidor

fredag 29 juni 2012

Holofredag: Depend 2036, Ocean green

Fusk! Ja, för när jag skriver det här är det inte fredag. Det här är ett tidsinställt inlägg för jag kommer vara på resande fot på fredag, och se mig om lite i vårt avlånga land. Just nu när det här går upp är jag så sakteliga på väg hem igen, men jag hinner inte hem för att vara med på holofredag, och jag har tänkt mig minimera mitt medtag av nagellack - enter tidsinställt inlägg!


Depend nummer 2036, med tilläggsnamet Ocean green, är ett ljuvligt turkost hololack med regnbågar som är snudd på linjära. Det är rent sagolikt vackert och jag älskar det! Även i trist och tråkigt mulen-dag-ljus visar det upp regnbågar, om än inte med samma kraft som i solen. Att kalla det green är kanske lite missvisande, jag tycker som sagt att det är turkost, och rätt så ofta flashar det till i blått. Särskilt i det där lite sämre ljuset jag precis talade om tycker jag att det kan blänka till i ganska så mörkt blått. Inte en ren grön alltså, men ack så vacker.


På de här bilderna har jag tre lager av Ocean green och inget topplack. Det torkar hyfsat snabbt ändå. Appliceringen var det inga problem med, jag lydde mitt eget råd och väntade en minut eller två mellan de olika lagren och hade inga problem alls med bald spots eller dragningar i lacket.
Jag köpte bara det här och Raspberry av Depends hololack, och just nu ångrar jag det bittert. De är faktiskt riktigt fina. Kommer absolut lägga vantarna på några till om jag hittar dem.


Matchar gör jag med husets mest använda glaskaraff. Serverar oss vatten till maten (bästa måltidsdrycken!) ungefär varje kväll. Om den inte är i disken vill säga. Den heter Leende och finns på IKEA för 59 kronor. Även i vitt.

Betyg 5/5