Sidor

fredag 22 juni 2012

Holofredag: Depend #2027, Raspberry

Det är ju inte bara midsommarafton idag, det är holofredag också! Kanske sitter ni redan med en blomsterkrans i håret och äter sill och dricker nubbe, men jag sitter här och väntar på att den förrymda katten ska återvända innan det är dags att åka till mamma och fira tillsammans med mina bröder och deras barn. Ska bli kul med en släktträff i miniatyr. Jag var uppe tidigt idag och bakade och lagade paj som jag har lovat att ta med mig. Funderar som bäst på hur jag ska transportera pajen på cykeln utan att smacka pajformen i backen. Det löser sig...


Ja - holofredag var det alltså. Som jag idag högtidlighåller med denna mjukt rosa skönhet från Depend. Med namn! Raspberry heter det här. Ger ifrån sig vackra scattared regnbågar och sprakar som bara den i solen.


Jag har ganska så korta naglar numera, så för mig räckte det bra med två lager lack. Man bör nog dock vara lite försiktigt i sitt målande och inte gå över med penseln på samma ställe då det tenderar att dra med sig lack. Låt det gärna torka någon minut mellan lacken alltså.


Ett lack som heter Raspberry matchas bäst med vad det heter. Hallon alltså. Direkt från frysen. Höll på att få frostskador, men vad gör jag inte för er skull?

Betyg 4/5

Glad midsommar!