Sidor

lördag 16 juni 2012

Det ska vi fira!

Idag fyller Mrs Data målar naglarna 1 år! 

Tjolahopp och sådär! Jag vet ju inte med er, men jag har haft ett sjusärdeles trevligt år. Inte nog med att jag fått blogga om min lilla hobby - jag har tydligen lyckats få några att läsa om det också och jag har hittat några kompisar där ute i cyberrymden. Det trodde jag nog inte riktigt när jag startade, det var mest ett sätt att inte plåga vissa på Facebook med mina nagelbilder (för jisses vad vissa gnällde därinne).

För ett år sedan gjorde jag mitt första inlägg med ett Dependlack, nummer 122. Jag känner att jag har hittat min form lite bättre sedan dess, med matchningar och så där. Att hitta något att matcha med har nästan blivit lika roligt som att visa upp själva lacket. 

Nu tänkte jag att eftersom bloggen fyller år så skulle jag ge någon av er en liten present, det låter väl bra? 
Allt du behöver göra är att lämna en liten gratulation bland kommentarerna och droppa med en giltig e-mailadress. Vinnaren kommer dras slumpvis, så ni behöver inte fjäska även om jag tycker det är trevligt.


Lacken du kan vinna är Poinsettia från China glaze, Black rose (189) från IsaDora och omtalade 313 från Depend. Det sistnämnda har jag inte testat själv än, men jag kan intyga att det är sjusärdeles tjusigt redan i flaskan.

Du har till klockan 23:59 den 19 juni 2012 på dig och vinnaren meddelas här på bloggen samt med mail. Tävlingen är öppen för läsare i Sverige. Lycka till!

Nu ska jag ta hand om tårtbottnen jag har i ugnen, det är ju inte bara bloggen som fyller år den här helgen....