Sidor

torsdag 14 juni 2012

China glaze, Smoke and ashes

Det sista av mina Hungergames-lack kommer här. Har fått lära mig att de ska representera den 12 distrikten (tack Andrea) och jag antar att det här ska vara Katniss distrikt då, där de jobbar i kolgruvor. Eller?


Lacket är en svart bas, väldigt välpigmenterat, med små glitter i vad som förefaller vara grönt, guld och blått. Det samlade intrycket är att det är ett svart lack med tealskimmer. Och jag gillar det.


Målade på rätt så slarvigt i morse innan jag traskade iväg till barnens skolavslutning. Det är ju trots allt holofredag i morgon, så det behöver inte vara så noga. Två lager. Helt okej formula om än inte fantstisk. Gillar nagelbanden lite väl mycket, om jag säger så.


Eftersom det innebär en del huttrande att stå en och en halv timme och huttra på en skolgård och lyssna på samma gamla sommavisor som året innan, så har jag drabbats av spänningshuvudvärk. Matchade alltså med första bästa jag fick syn på. I detta fall en skifferplatta vi använder som underlägg för blockljus. Upphittad i ett skifferbrott och försett med några möbeltassar. Liten aning billigare än designergrejerna man kan hitta för ett par hundralappar i inredningsbutiker. Ka-ching!

Betyg 3/5

Nu ska jag ta en tupplur och kurera min huvudvärk.