torsdag 14 juni 2012

China glaze, Smoke and ashes

Det sista av mina Hungergames-lack kommer här. Har fått lära mig att de ska representera den 12 distrikten (tack Andrea) och jag antar att det här ska vara Katniss distrikt då, där de jobbar i kolgruvor. Eller?


Lacket är en svart bas, väldigt välpigmenterat, med små glitter i vad som förefaller vara grönt, guld och blått. Det samlade intrycket är att det är ett svart lack med tealskimmer. Och jag gillar det.


Målade på rätt så slarvigt i morse innan jag traskade iväg till barnens skolavslutning. Det är ju trots allt holofredag i morgon, så det behöver inte vara så noga. Två lager. Helt okej formula om än inte fantstisk. Gillar nagelbanden lite väl mycket, om jag säger så.


Eftersom det innebär en del huttrande att stå en och en halv timme och huttra på en skolgård och lyssna på samma gamla sommavisor som året innan, så har jag drabbats av spänningshuvudvärk. Matchade alltså med första bästa jag fick syn på. I detta fall en skifferplatta vi använder som underlägg för blockljus. Upphittad i ett skifferbrott och försett med några möbeltassar. Liten aning billigare än designergrejerna man kan hitta för ett par hundralappar i inredningsbutiker. Ka-ching!

Betyg 3/5

Nu ska jag ta en tupplur och kurera min huvudvärk.

8 kommentarer:

 1. Snyggt!
  Och ja det är nog distrikt 12 ^^

  SvaraRadera
 2. Tjusigt! Hoppas att huvudvärken gett med sig nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njae... Tror det kan vara vädret. Älskade maken och svärmor kände likadant. Tror ett glas rosé kan hjälpa. ;)

   Radera
 3. Jag huttrade inte. Det var skitvarmt på skolgården och man kunde nog fått huvudvärk av den anledningen istället. Men jag håller med, det är inte så kul att höra samma program år efter år efter år....

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag firade student i tisdags höll jag på att få solsting, men idag var det desto mindre mysigt ute. Svenska sommaren visar sig från sin tråkigaste sida. Men det blir nog snart bättre!

   Radera
 4. Hade stora förväntningar på detta lacket men blev ganska besviken när inte glittret syntes mer i allt det svarta:( Tanken är ju SÅÅÅ bra... Nu föll inte detta helt platt för det, fortfarande ett snyggt lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, liiite mer hade man ju hoppats på när det gällde glittret. Men det är ju ändå fint, men inte riktigt hela vägen.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!